Welkom op Boerderijcamping Den Hoek

Wij wensen u van harte welkom op Boerderijcamping Den Hoek. Heerlijk kamperen (bijna) tussen de koeien.Geopend vanaf 1 april tot en met 31 oktober. Wij liggen lekker centraal in Nederland en in de regio, zo kunt U vanaf onze camping mooie fietstochten en excursies gaan maken naar Apeldoorn, Deventer of Zutphen.

Onze boerderij is geheel opengesteld voor onze gasten. U kunt zo de stal inlopen om te kijken naar de koeien en kalveren. Daarnaast kunt u kijken bij het melken en het kaasmaken, mits de omstandigheden dit toelaten natuurlijk. Zo kunt u volop genieten van het boerenleven en ervaren hoe het er aan toegaat op een boerderij.

Ook voor de kinderen is het volop genieten, ze kunnen koeien kijken, jonge poesjes aaien en skelteren. Er zijn op onze camping uiteraard voldoende sanitaire voorzieningen waar u gebruik van kunt maken. Uiteraard zijn uw huisdieren van harte welkom op onze boerderij. Wilt u ze meenemen lees dan wel eerst even deze informatie.

U kunt uw caravan of tent neerzetten op een van onze vier prachtige veldjes. In het open veld of een beetje beschut, de keuze is aan u!

  • Aangezicht sanitairgebouw
  • 30 ruime plaatsen met 10 ampere stroomvoorziening en diverse watertappunten op de camping
    30 ruime plaatsen met 10 ampere stroomvoorziening en diverse watertappunten op de camping

Tarieven

Tarieven per nacht

Caravanplaats *EUR 23,00
Trekkersplaats **EUR 14,50
Extra persoon ***EUR 5,00
Kind (0-1 jaar)gratis
Kind (1-4 jaar)EUR 2,50
BezoekEUR 1,00
ToeristenbelastingEUR 1,00

* caravan/tent + auto + stroom + maximaal 2 personen (exclusief toeristenbelasting)
** klein tentje + auto/fiets + maximaal 2 personen (exclusief toeristenbelasting)
*** inclusief Douche, exclusief toeristenbelasting

 Lege Kolom

Reserveren boerderijcamping

Reserveer vandaag nog een plaatsje op onze boerderijcamping

Klik hier om direct beschikbaarheid in te zien en te reserveren (let op: Opent in nieuw venster van uw browser)

Fietsen & Omgeving

De omgeving van Boerderijcamping Den Hoek

Wat is er zoal te doen in de omgeving van Boerderij Den Hoek:

Iets verder Hattem, Doesburg, Dieren, Arnhem, Epe en Vaassen.

Fietsen

Lekker fietsen door de IJsselvallei en de Veluwe

Fietsen door de IJsselvallei

Vereniging Toer de Boer op heeft ook diverse fietsroutes opgezet en gebundeld in een brochure, Fietsen door de IJsselvallei. U kunt dit boekje bestellen bij Toer de Boer op. Het is een prachtig geïllustreerde brochure met 8 routes, variërend van 19 tot 34 km. Het boekje geeft achtergrondinformatie bij de streek en bij de verschillende routes. ‘Toer de Boer op’- bedrijven worden aangegeven.

Kijk op de Toer de Boer op website voor meer informatie.

Fietsroutenetwerk Veluwe

In navolging van diverse streken in Nederland en België is op de Veluwe het populaire Fietsroutenetwerk geïntroduceerd. Boerderij Den Hoek is ook opgenomen in dit fietsroutenetwerk.

Via genummerde (wit-groene) borden fietst u van knooppunt naar knooppunt. De fietsroutes zijn uitgezet over de beste fietspaden, vaak zelfs autovrij, en in twee richtingen bewegwijzerd. Bij de knooppunten staan panelen met informatie over het netwerk in de regio. U bepaalt dus zelf de gewenste fietsroute en afstand. Vrijheid en flexibiliteit staan voorop!

Hoe werkt het systeem?
U fietst naar uw startknooppunt. Gemakkelijk te vinden want het route-netwerk is opvallend bewegwijzerd: groen/witte borden met daarop het cijfer van het knooppunt. Pijlen wijzen de richting, ook naar de volgende, meest dichtbijgelegen knooppunten. Extra handig: bij elk knooppunt staat een overzichtsbord van het gehele netwerk. Zodat u uw tocht tussentijds kunt aanpassen.

Op de kaarten en het overzichtsbord staat de afstand tussen de knooppunten in kilometers vermeld. De routelengte bepaalt u dus helemaal zelf.

Krijgt u onderweg de smaak van het fietsen op de Veluwe te pakken en wilt u de tocht uitbreiden? Pak dan even de kaart of kijk op het overzichtsbord, en voeg enige knooppunten aan uw route toe. Net zo eenvoudig kunt u tijdens de fietstocht een routeplan inkorten, zodat u bijvoorbeeld meer tijd heeft voor koffie met appelgebak in dat gezellige grand café.

Tips voor onderweg:

  • Onthoud het nummer van de startplaats waar u uw fietstocht begint, zodat u op het beginpunt ook weer kunt eindigen.
  • De afstanden tussen de diverse knooppunten zijn op de plattegrond aangegeven.
  • U volgt de genummerde borden in de richting van de pijl van knooppunt naar knooppunt.
  • Wanneer u een stad of dorp nadert, treft u borden aan die verwijzen naar het centrum. Op de plattegrond zijn deze centrumverwijzingen afzonderlijk aangegeven.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.fietsroutenetwerkveluwe.nl.

Handig om te weten

Handige informatie voor tijdens uw verblijf op Boerderijcamping Den Hoek

Winkels/ Supermarkt

Op de camping is ook een Boerderijwinkel. De openingstijden vindt u hier. In Wilp-Achterhoek is verder geen supermarkt, U moet hiervoor naar Twello (+/- 4 Km), daar zijn alle grote kruideniers aanwezig.

Restaurants
U kunt in ons dorp heerlijk dineren of een drankje nuttigen bij cafe-restaurant Bosgoed. Even verderop is eethuys Het Hof van Bussloo en in Twello restaurant De Vier Seizoenen.

Markten
Op maandag-, woensdag-, en zaterdagochtend is er markt in Apeldoorn.
Op donderdagochtend is er markt in Zutphen.
Op vrijdagochtend is er markt in Deventer.
Op vrijdagmiddag is er markt in Twello.

Handige links

Copyright © Boerderij den Hoek | Website made by AedQui, www.aedqui.nl